BANANVAFLER MED HAVRE

Disse deilige vaflene passer like godt som ettermiddagskos, som erstatning for brødmåltid. De er dessuten veldig enkle å slenge sammen – bare miks sammen alle ingrediensene og stek!

⚠️ Egg

⚠️ Spor av gluten (havregryn)

 👶 6–9 mnd: Skjær opp vaffelplaten i avlange staver, eller server vaffelhjertene slik de er.

👶 9–12 mnd: Skjær i små barnebiter (tilsvarende én passe stor bit for barnets munn, ca 1x1cm)

👶 12+ mnd: Skjær i små barnebiter, eller server vaffelhjertene slik de er.

✨ *Vaniljepulver er ikke vaniljesukker. Vaniljepulver er usøtet, kvernet vaniljestang.

Her, på Knatteplock sin Instagram, finner du også en video av oppskriften.

Mengde:

2-3 vafler

Ingredienser

  • 1 moden banan
  • 1 dl havregryn
  • 2 egg
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ss rapsolje
  • 0,5 ts vaniljepulver* (valgfritt)

Slik gjør du

  1. Miks sammen alle ingrediensene til en jevn røre.
  2. Stek vaflene, i et vaffeljern, til de har fått gyllen farge.
Forfatter:

Elin Oresten