BANANVAFLER MED HAVRE
Disse deilige vaflene passer like godt som ettermiddagskos, som erstatning for brødmåltid. De er dessuten veldig enkle å slenge sammen – bare miks sammen alle ingrediensene og stek!
⚠️ Egg
⚠️ Spor av gluten (havregryn)
👶 6–9 mnd: Skjær opp vaffelplaten i avlange staver, eller server vaffelhjertene slik de er.
👶 9–12 mnd: Skjær i små barnebiter (tilsvarende én passe stor bit for barnets munn, ca 1x1cm)
👶 12+ mnd: Skjær i små barnebiter, eller server vaffelhjertene slik de er.
✨ *Vaniljepulver er ikke vaniljesukker. Vaniljepulver er usøtet, kvernet vaniljestang.
✨ Her, på Knatteplock sin Instagram, finner du også en video av oppskriften.
Mengde:
2-3 vafler
Ingredienser
- 1 moden banan
- 1 dl havregryn
- 2 egg
- 1 ts bakepulver
- 0,5 ss rapsolje
- 0,5 ts vaniljepulver* (valgfritt)
Slik gjør du
- Miks sammen alle ingrediensene til en jevn røre.
- Stek vaflene, i et vaffeljern, til de har fått gyllen farge.
Forfatter:
Elin Oresten